Monday, 12 December 2011

F r a s e r ' s H i l l

Fraser's Hill ..

Kami pergi hari Ahad .
Ayah park dekat sebelah surau .
Kami solat kat situ .. masuk2 pijak lantai sejuk sangat !!
Dah tak tahan ! Rasa nak lompat2 je .


Tulah suraunye ..

Lepas solat kami pergi makan ..

Lepas makan saya bergambar dgn kakak saya ..


Hodohkan ?Jujur je ..Ni saya.,
Ini kakak saya ..

Belakang tuh ade tulis Food Garden ..
Maksudnye lepas makan kitorang tangkap gambar .. 
Abang , Kakak ke2 , ayah , mama, Aiman ..,
semua dah ready nak pergi KL ,
Kitorang ambik kesempatan untuk tangkap gambar ..


Bawak beg Telekung ,


Ni kakak saya , Kalau view dekat org belakang tu sebokk je ..
huhu~




Terbalik walaupun dah normal dekat computer tapi kat cni tetap camni ..






Nak balik dah .. Tangga yang tinggi ,


Belakang tu tak tau ape..

Jelas muka budok2

Waktu nih rushing nk balik ..

Then kami pun bertolak ke KL ,,

Dah , tu je :D

Harap korang suke entri ni :)



Thanks for Reading ,


4 comments:

♥Lady Ainaa♥ said...

nice holiday syg...hehehehe...comellah!

Anisah Cindy said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anisah Cindy said...

<3Lady Ainaa<3

Thank You kak =D
Wah !! Baiknyee ~!! Huhu ~
Akak suke fotografi eh ? Tgk dlm gambar tu nmpk comell ~ kihkih . Eh !Akak bace komen ke ni ?

Anisah Cindy said...

Mak Aii .. Silap pulak ! ade ke ayat "bace komen ke ni?" haha