Friday, 6 April 2012

Keluarga Tercinta

Assalamualaikum kawan2,sedara2 dan keluarga yang sedang membaca :)
Hari ni mesti bersemangat nak type!!Sebab,nak cerita pasal keluarga Nisah:D
Daripada ayah,mama,kakak,kakshima,abang,aiman dan Anisah..
 Nisah start dari ayah:)


         AYAH
Nama panjang:Mior Hasim bin Haji Md Khan
Nama samaran:Mior/Ayah

Sweet kan?Sweet like berries :p Haha Gambo ni dpetik time anniversary mama n papa kita :)

MAMA

Nama panjang:Rahimah binti Abdul Latif
Nama samaran:Rahimah/Imah/Mama


Hehe.,comel tak budak baju pink tu?kihkih.. Mama kita yg tgh ^^


KAKAK

Nama panjang:Nurul Amirah binti Mior Hasim
Nama samaran:Amirah/Nurul/Kakak





KAKSHIMA

Nama panjang:Nurul Asimah binti Mior Hasim
Nama samaran:Asimah/Simah/Kakshima



Kakshima yg pkai tdg pink tu :) Yg tdg mustard tu my oldest sister 

ABANG

Nama panjang:Mior Ahmad Azam bin Mior Hasim
Nama samaran:Mior/Azam/Abang


Abg kita nih x suka selfie :/ Jd gambo lama je dpt :p


AIMAN

Nama panjang:Mior Ahmad Aiman bin Mior Hasim
Nama samaran:Aiman/Abangman
Yg nih lain citer plk , kuat selfie . Bak kata org , KING SELFIE :P


ANISAH

Nama panjang:Nurul Anisah binti Mior Hasim
Nama samaran: Anisah/Nisah

Well , that's me :) The owner of this blog !

Okey ! That's All :)



No comments: