Wednesday, 26 December 2012

:') Kenangan Yang Terindah :')

Isk ;')
Family Day Tasik Raban :D
Faham ? Ada faham ?
Hehee .. 

Assalamualaikum :)
Korang tahu tak ? Ada baca post kat bawah tak ? 
Takde ye ? Okey,xpe:)
--------> Sambung bace pleaze !

Thanks.

22 Disember hingga 24 Disember sudah berakhir :'(((((
Rindu sesangat saudara mara !
Kali ni,,dorm nye memang MASYUUUK !! 
Ade 'aircond' ! Ade tv lagi tuh ! 
Aircond setiap bilik .. 
Dorm perempuan di dorm 2 !
Kat setiap dorm ade 4 bilik .
Satu bilik ada 3 katil .. 
1 yg ade tangga tuh ,.lupelah,serious!Double eh?,. satu lagi single !
Dalam aktiviti telematch ,, Nisah suke game lari dalam guni ,,susun cawan ngan baling belon!
Penutup acara telematch,tarik tali! Semua kena masuk ! Kecuali keluarga yg bru dpat anak.. (Baru kahwin) Ayah saya pun x masuk sbb sakit kaki .. Kesian .. :(( Diabetis .. Tarik tali kan ade 2 kumpulan .. Saya masuk kumpulan 1 ! Kalah .. :/ 
Game2 lain terbahagi kpada 4 kumpulan ., Nisah Kumpulan 2:) Suke x? Suke x?
Mestilah sukee XD
Lain2 pertandingan ? Masterchef cilik :D Spatutnye 12 tahun ke bwh jerr.. tpi sesiape pun boleh jerr .. Masak cucur ! Pun kalah jugokk !! Sebab over sangadd ! Ahax .. 
Karaoke .. And last sekali .. PERSEMBAHAN not competition kay!
Then balik ;'((((((((((((((((((((((((((((((((((
Tapi kenape ? Cause , , dah 24 Disember dah ! uweeekkkk !! 
Tak sanggup tinggalkan dorm mewah tu !!! Nk kat situ jugakk ! Nak lekat kat situ ! 
Tapi harus ada kawan !I can't leave it ! It is my 1st and last holiday ! Meow ! 

"Tpi kenape last pulak ? Awok dh takdop nk gi ne2 ke cuti panjaaaaaaaaang nih ?"
Panjang lah sangad .. 
"Takdoplah u .. Ana kena jaga kedai .. "
"Awat ? Kedai apo lak nih ? "
"Aishhh !Manyak tnye lak ! Bace lah post kt bawah .! " 
''':'( Kena marah :'( Yelah wak ! '''

Hahaha ! Best x tgk sinetron kat atah tu ? Kih kih ! 
Okayy . Dats oll por totay ! (That's all for today)
Asalamualaikum ! W.B.T . 
Waalaikumussalam <----untuk sape yg malas nk jawab,bce je kiri tuh ! Mesti dah terjawab dah ! 
Sikitnye post ? ALahai .. Kenape ni Nisah ? Takde pape lah, ngantuk ! Nak tidur ! Hoho >.<




Thanks for Reading,

Tuesday, 4 December 2012

22-24 Disember hari special :DDD

Yeah,yeah ! Hola , hola !
:D


22 Disember - 24 Disember  mmg hari special !
Sebab apa ? Family Day Ipoh akan berlangsung lagi !
Err , belah ayah lerr .. huhu ,,
xsabar nya ! Bilik ber'aircond' ! Mmg best !
Di mana ? TASIK RABAN :)
sememangnya best ! belum masanya lagi .. tpi pernah pergi sekali lah .. uu ~
SYiookk ..~!
Setiap tahun akan buat family day .
Bercuti dgn sedara mara sekalii :)
Yg aku igt ., Waktu tahun 3 , kat Port Dickson .
Tahun lepas , kat Kuala Kangsar .
Tahun ni ,, iyeaah .. kome tahu kan ?
Loh, kok enggak tau sih .
Tasik Raban lah .. iya iya dong ...   :pppp
maaf ya di luar sana ...   ???
Hahhah ,, merepek repekler Nisah nih ...
Igt lagi ,, part yg paling ku tidak senangi sewaktu di Port Dickson ..
Kat situ best jer .. ada laut .. uu~~ syiiok ! Wayang belakang ajerr .. uu ~~ syiiokk !!
Tapi , sakit hati part nih .....,,,


Jalan2 dgn sedara .. errr .. Alia( 11 ) Huda (11) Anisah (9)
Mereka dua dah beli aiskrim .., mereka tunggu Nisah pilih ...

Penjual : Nak aiskrim apa dik ?
Saya : *eh , kejap ... nk tergelaklah pulak nk type nih ... jap jap .. *
           Err ,, tak kisahlah mana 2 :)
Penjual : Alamakk ,, tak kisah pulak ...  Hihihi ..  *gelaklah pulak penjual nih ,, sakitnya hati aku *
              Adik nak perisa apa nih ?
Saya  : Coklat je lah *hambar*

jalan2 nk pergi duk tepi laut .. aiskrim jatuh :'((((
Sedih sgt222 !!! Hanya Allah je tau betapa malunya aku depan penjual tadi tu !! Sakit hati
aiskrim jatuh !! NK TAU KENAPA AKU MALU DEPAN PENJUAL TU ?
Die gelak mcm PERLEKEH Nisah aje ... ERRRRRRRRRRRRRRRR ...
GERAM sgt !! 
Anyway ., gembira dan tak sabar untukk ..
FAMILY DAY 2012 !!
Ayah Nisah yg akan cari tempat dia dan semua akan bgi duit kat ayah :)
eh , *duit untuk bayar tempat tulah , bukan ayah ambik punlah .. jgn ingat camtuh pulak -,- *

Okey , tata ! Nanti Nisah bagi tau perkembangan nya lepas family day nanti :)





Thanks for Reading,