Wednesday, 26 December 2012

:') Kenangan Yang Terindah :')

Isk ;')
Family Day Tasik Raban :D
Faham ? Ada faham ?
Hehee .. 

Assalamualaikum :)
Korang tahu tak ? Ada baca post kat bawah tak ? 
Takde ye ? Okey,xpe:)
--------> Sambung bace pleaze !

Thanks.

22 Disember hingga 24 Disember sudah berakhir :'(((((
Rindu sesangat saudara mara !
Kali ni,,dorm nye memang MASYUUUK !! 
Ade 'aircond' ! Ade tv lagi tuh ! 
Aircond setiap bilik .. 
Dorm perempuan di dorm 2 !
Kat setiap dorm ade 4 bilik .
Satu bilik ada 3 katil .. 
1 yg ade tangga tuh ,.lupelah,serious!Double eh?,. satu lagi single !
Dalam aktiviti telematch ,, Nisah suke game lari dalam guni ,,susun cawan ngan baling belon!
Penutup acara telematch,tarik tali! Semua kena masuk ! Kecuali keluarga yg bru dpat anak.. (Baru kahwin) Ayah saya pun x masuk sbb sakit kaki .. Kesian .. :(( Diabetis .. Tarik tali kan ade 2 kumpulan .. Saya masuk kumpulan 1 ! Kalah .. :/ 
Game2 lain terbahagi kpada 4 kumpulan ., Nisah Kumpulan 2:) Suke x? Suke x?
Mestilah sukee XD
Lain2 pertandingan ? Masterchef cilik :D Spatutnye 12 tahun ke bwh jerr.. tpi sesiape pun boleh jerr .. Masak cucur ! Pun kalah jugokk !! Sebab over sangadd ! Ahax .. 
Karaoke .. And last sekali .. PERSEMBAHAN not competition kay!
Then balik ;'((((((((((((((((((((((((((((((((((
Tapi kenape ? Cause , , dah 24 Disember dah ! uweeekkkk !! 
Tak sanggup tinggalkan dorm mewah tu !!! Nk kat situ jugakk ! Nak lekat kat situ ! 
Tapi harus ada kawan !I can't leave it ! It is my 1st and last holiday ! Meow ! 

"Tpi kenape last pulak ? Awok dh takdop nk gi ne2 ke cuti panjaaaaaaaaang nih ?"
Panjang lah sangad .. 
"Takdoplah u .. Ana kena jaga kedai .. "
"Awat ? Kedai apo lak nih ? "
"Aishhh !Manyak tnye lak ! Bace lah post kt bawah .! " 
''':'( Kena marah :'( Yelah wak ! '''

Hahaha ! Best x tgk sinetron kat atah tu ? Kih kih ! 
Okayy . Dats oll por totay ! (That's all for today)
Asalamualaikum ! W.B.T . 
Waalaikumussalam <----untuk sape yg malas nk jawab,bce je kiri tuh ! Mesti dah terjawab dah ! 
Sikitnye post ? ALahai .. Kenape ni Nisah ? Takde pape lah, ngantuk ! Nak tidur ! Hoho >.<




Thanks for Reading,

No comments: