Wednesday, 10 December 2014

Penakut kah aku ?

Hallo guys ! 
Hari ni kita nak citer sikit pasal diri kita ..
Awak baca eh ? Biar awak pun tahu serba serbi tentang kitaa :*
GEDIK JER GUNE KITA AWAK . tak kira , nak gune jugak :p
Hm , mcm nih . Kita mengaku yg kita ni penakut . Tp kan, 
kadang2 kita ta faham ttg diri kita sendiri ..
Sbb ape ? Sbb kita kadang2 berani nak cube sesuatu benda ,
dahla kalau kat highway kan , malam2 kita suka tgk kt
bhg kelapa sawit yg byk2 tuh sbb nk tgk 'benda' tuh .
What ? Teringin .
Then , kalau mcm kita dgn org penakut , dy takut gila
and kita yg cakap .. Haha , jgnlah takut sgt .
Nothing lahh .
Bila diorang jerit2 .. kita .. takde perasaan la awak . 
Hilang je perasaan takut kita tu awak..
Pelik kan ? Hm.
So ? Function kita tulis nih ?
Kita nak awak tlg kita .
Hang pi kat bhg komen , hang taip apa yg hang nak taip berdasarkan cerita aku nih .
Aku ni penakut ke macam tu ?
Tapi , klu tgk citer hantu , takut tahap gaban !
Aik ? Realiti x takut , tp kalau illusi .. TAKUT 
Ehh , pelik nye
Okehh , bye bye assalam :)

Thanks for Reading,
SAYA SAYANG AWAK :*

IHIK IHIK ii

ASSALAMUALAIKUM!
Dah , ni kira sambungan untuk yg sebelum ni .
Sape yg tabaca IHIK IHIK lg tuhh , silakan scroll scroll lg !
RUGI tau x bace :p
Hm , kalau sblm ni Nisah cerita pasal secret admirer kan ..
same jugak dgn yg nih !
Cume sblm ni kan f3 , tp yg ni f2 pulak .
Ngok ngek lah deme ni -_-' 

Eleh , kau suka kan ? 

Dok aih . 

Yela tu , kau x suke ade secret admirer !

Hehe , meme loh suko . Tp idok lah sampa curi2 gamba ore .
Ore dok suko ado yang kaco privasi ore !
Mu pehe dok ?

Huk aloh mu .. Tapi mu suko gok kee ? (kan)

Hm , yea ..ore ngaku ore suko . Tapi jange cito ore lain , deh ?

Hihi , kecek klate skali skalo xpo kee .. ?
Nilah untungnye duk asrama ..
Pelbagai dialek boleh dipelajari .
Klate , Ganu , Melaka , N9 , Kedah , Perak ,Sarawak , Penang ..
HOHO o.O
Hm , sambung deh ?
Mn nisah tau yg die tu suke nisah ? Classmate aii bgtau yuuu !
Laki pulak yg bgtau !
Malu aii tauuu :3
Haha , die minx no , fb dgn twitter .
Tekalah , Nisah bg ke x ?
Tak ? Ehh , mestilah takkkk !
Dy minx byk kali jugaklah . In the same time , dy kirim slm .
Budak tu pandai tau . Tpi dy ni ade gf ..
Batch dy jgk . Dan gf dy ni ckp , diorang ni pura2 clash je .. 
Sbb taknak disenaraikan bercouple . Tp lain pulak
yg laki ni , dy ckp diorang dh xde pape , cume pompuan tu yg 
xleh terima .. Haih , mcm2 -_-
Ponat den dengornyeee !
Minx punye minx .. Nisah still x bg ketiga2 tu ..
Last2 bile cuti , dy whatsapp Nisah !
Ha , tekejut kan ?
Rupenye ambik no kat fb ! Aiyaakk ! Bile pulak aii letak no aii kt fb ni ?
Entohlee kome ,, awok pun lupeeee ! 
Dah , sampai sini jelah . Tp , Nisah x rase betul2 pun dy suke :)
Tak payah lerr , nak layan nisah , jate2 sekalian ..
Yg dlm fb tu x habis2 dok assalamualaikum , hye and whatever tuu .. Intro nate sume tu ..
kalau x kenal aii , say bye bye to me b4 aii say berambushh to yuuuu ^^
Tapi aii takdelah kejam gitu . Aii cume tinggalkan seen kat situ. Hekss
K , tata kalian . Assalamualaikum ! :)


Thanks for Reading,

IHIK IHIK

Tajuk nampak macam gedik an?Memang !

Hye assalamualaikum semua :)
Nisah nak cerita something nih . 
Tp janji ngan kita lepas baca ni , doksah pikir2 dah :p
Hehe , malu sebenarnye nak cerita ..
Tapi Nisah anggap blog Nisah ni mcm diari Nisah dh .
Hm , Nisah tak sangka tau ada jugak secret admirer :3
Yelah , time kat sekolah rendah takde pun ..
Sampai Nisah sendiri rase yg Nisah ni x comel langsung !
NGEK LAH KAU NISAH
 Bila masuk MRSM Gerik .. tibe2 kat fb ad sorang ni gne nme anime ..
Dy slalu kacau dkt hampir smua status Nisah >.<
Geram jugak ah, Nisah mcm balas2 dgn dy .. nk gaduh dah .
Lepastu sekali adelah satu insiden ni nisah dpt tau akhirnye tu diaa . 
Budak form 3 .
Ni nisah pendekkan cerite ek ?
Lepastu kan , sejak dari tu , dy ambik lah satu spy . 
Nk tau x ? Spy dy tu sebelah kelas Nisah ! OMAIGAD
Pandai kau ek ? Pastu tanye name ayah , unit uniform , kelab dgn permainan..
Function ? Tidak diketahui :) Then , time birthday Nisah ..
Dy wish birthday .. pastu kirim salam bagai . Puihhhh~!
Bagi surat .. tapi surat tu xde papepun . Just nk minx maaf 
sbb dh nk PT3 . Huh ,
tp Nisah x balas pun surat dy . Nisah kan anti-couple sejak bayi :3
Haha 
Dh laa dy slalu dpt gambar Nisah senyap2 !
Elmi cakap , spy dy tu kan sekelas dgn Elmi ,
so dy kate .. f3 tu ade satu file yg penuh dgn gambar Nisah . Nate betul lah laki tu -_-
Igt aku suke sgt ah ?! Hah?! 
Haha , kan dah emosi .. Yelaa , kalau korang jd Nisah , mesti korang geram jugak an ? 
EEE !!! Nasib baik x report dkt mne2 cikgu !
Yelaa , ganggu privasi org !
BENCI !!!!
Nama ? X perlulahh :p
K lah , bye bye lah korang .
Haha >.< Sori2 , assalamualaikum !


Thanks for Reading,

Thursday, 4 December 2014

FaMiLy DaY

Assalamualaikum :) 
Yahh , sape yg setia kunjungi blog ni mesti faham
tentang tajuk kat atas tu kan ? ^_^
Hm , Port Dickson , Kuala Kangsar , Tasik Raban 
dan kali ni dgr cerita nk buat dkt Tanjung Malim!
Tp ayah kte atas lg dr Tg. Malim !
Woahh .. x sabar !
Kateny ade swimming pool . Ntah
Mungkin khabar angin je kut :/
Nnti Nisah upload kenangan kat sne dlm Instagram yow !
Instagram Nisah boleh laa anda rajin2kn tgk dkt box kecik tuh ^^
Tarikh Family Day 'Ipoh Family'
ni 12,13,14 Disember .
Hm , just around the corner :D
Bye , Assalam !


Thanks for Reading,

Friday, 21 November 2014

New College , New Friends :)

Assalamualaikum guys :)
Holla , after a long break for me to update mah blog,
Nahh , today I wanna share about my new college.
After I got my UPSR result, I entered SMK Raja Chulan school.
But only for a month I think. Then I got an offer to MRSM Gerik !
Alhamdulillah . My registration date is on 3rd February. Woahh 
very happy ! I cannot wait to start my daily life there!
My brother also school there 2 years ago . Mior Ahmad Azam . 
But now he is in MRSM Parit. IGCSE student >.< 
Hm , I entered Alphard 1 class, third generation !
New class for 2012. Erm , But now , Disember..
I got an information from a teacher that made a status about
new names for our classes for next year,2015 ..
My class name would be , Melbourne ! Not Alphard anymore >_<
Wahh , can't wait to start school next year ! 
Bye , bye !

Thanks for Reading,

Sunday, 23 March 2014

Result UPSR

Assalamualaikum :)
WAAAAAHHHH ! BERBULAN-BULAN X POST !
JENUH LAP HABUK KAT SHARE WITH YOU NI !
Hahaha ! Dah tau msuk mne pun .. Alhamdulillah ..
Nisah dapat 5A UPSR . Syukur sangat2 ! Syukran Ya Allah .
Okayy ,jumpa dlm tajuk seterusnya !

Thanks for Reading,