Wednesday, 10 December 2014

IHIK IHIK

Tajuk nampak macam gedik an?Memang !

Hye assalamualaikum semua :)
Nisah nak cerita something nih . 
Tp janji ngan kita lepas baca ni , doksah pikir2 dah :p
Hehe , malu sebenarnye nak cerita ..
Tapi Nisah anggap blog Nisah ni mcm diari Nisah dh .
Hm , Nisah tak sangka tau ada jugak secret admirer :3
Yelah , time kat sekolah rendah takde pun ..
Sampai Nisah sendiri rase yg Nisah ni x comel langsung !
NGEK LAH KAU NISAH
 Bila masuk MRSM Gerik .. tibe2 kat fb ad sorang ni gne nme anime ..
Dy slalu kacau dkt hampir smua status Nisah >.<
Geram jugak ah, Nisah mcm balas2 dgn dy .. nk gaduh dah .
Lepastu sekali adelah satu insiden ni nisah dpt tau akhirnye tu diaa . 
Budak form 3 .
Ni nisah pendekkan cerite ek ?
Lepastu kan , sejak dari tu , dy ambik lah satu spy . 
Nk tau x ? Spy dy tu sebelah kelas Nisah ! OMAIGAD
Pandai kau ek ? Pastu tanye name ayah , unit uniform , kelab dgn permainan..
Function ? Tidak diketahui :) Then , time birthday Nisah ..
Dy wish birthday .. pastu kirim salam bagai . Puihhhh~!
Bagi surat .. tapi surat tu xde papepun . Just nk minx maaf 
sbb dh nk PT3 . Huh ,
tp Nisah x balas pun surat dy . Nisah kan anti-couple sejak bayi :3
Haha 
Dh laa dy slalu dpt gambar Nisah senyap2 !
Elmi cakap , spy dy tu kan sekelas dgn Elmi ,
so dy kate .. f3 tu ade satu file yg penuh dgn gambar Nisah . Nate betul lah laki tu -_-
Igt aku suke sgt ah ?! Hah?! 
Haha , kan dah emosi .. Yelaa , kalau korang jd Nisah , mesti korang geram jugak an ? 
EEE !!! Nasib baik x report dkt mne2 cikgu !
Yelaa , ganggu privasi org !
BENCI !!!!
Nama ? X perlulahh :p
K lah , bye bye lah korang .
Haha >.< Sori2 , assalamualaikum !


Thanks for Reading,

No comments: